mandag 16. mars 2009

Brukshundkonkurranse i Sandnes

Jeg var med mamma og Svein til Sandnes denne helgen. Klepp brukshundklubb arrangerte konkurransen. Mamma med Winni(malle) skulle konkurrere i klasse A og Svein med Storm(malle) i klasse C. Ettersom det har vært masse snø siden jul har det blitt veldig lite trening i skogen og alle var spente på hvordan konkurransen ville gå. Winni gikk til 527 poeng lørdagen og 535 poeng på søndagen, hun husket helt klart hvordan man runderte, men noen av lydighets momentene og feltsøket sleit hun litt med. Men alt i alt var mamma fornøyd med helgen, og kanskje egentlig litt overrasket over at det gikk så bra(?).
Storm gjorde det veldig bra på lørdagen og fikk opprykk til klasse B, noe som overhodet ikke var forventet og en stor overraskelse for Svein. Det var kjempe moro! På søndagen stilte de i klasse B, men tok kun kjente øvelser og hoppet over de Storm ikke kunne. Så nå er det bare hjem og trene på klasse B momentene! :-D

Jeg har også fått veldig mye ut av helgen. Gro, oppdretteren til Akida, bor i Sandnes og vi fikk treffe henne igjen. Akida kjente helt klart igjen Gro og overøste henne med kyss, hopp og vill lykke! Utrolig gøy å se at hun kjenner henne igjen etter så mange måneder(juni 08).
Jeg fikk også hilse på flere av kullsøsknene til Akida, det var artig og se hvor like og samtidig hvor forskjellige de var.


I Sandnes er det vår!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar